Göksel Arsoy

Ünlü

Bu makalenin ilgili olduğu konu başlıkları: göksel arsoy, 15 mart, 1936, 1937, 1999, antalya film festivali, kayseri, unutulmayanlar, altın çocuk, bir demet yasemen, sinema sanatçısı
Ünlü |adı=Göksel Arsoy |Resim= |başlık= |Doğum tarihi=1937 |Ölüm tarihi= |Doğduğu ülke= Kayseri |Öldüğü ülke= |Eğitim= |Meslek=Sinema Sanatçısı |

Göksel Arsoy, (d. 15 Mart 1936 - Kayseri) Sinema ve tiyatro oyuncusu.

Göksel Arsoy, "Altın Çocuk" takma adıyla bilinmektedir. Özellikle 60`lı yılların başında sayısız filmde rol almıştır. "Bulunmaz Uşak, Taş Bebek" en sükse yapan filmlerindendir.1999`da 36. Antalya Film Festivali`nde ``Yaşam Boyu Onur Ödülüne layık görülmüştür.

Filmografisi



  • Unutulmayanlar - 2006
  • Asla Unutma - 2005
  • Üvey Ana - 10 Altın Film - 2004
  • Mirasyediler - 1995
  • Dost Bildiklerim - 1978
  • Sürtük - 1970
  • Altın Avcıları - 1968
  • Yayla Kızı Yıldız - 1967
  • Ortaşark Yanıyor - 1967
  • Son Kurban - 1967
  • Altın Çocuk Beyrut`ta - 1967
  • Kenarın Dilberi - 1966
  • Altın Çocuk - 1966
  • İsyancılar - 1965
  • Yıldızların Altında - 1965
  • Son Darbe - 1965
  • Kırk Küçük Anne - 1964
  • Yılların Ardından - 1964
  • Evcilik Oyunu - 1964
  • Kızgın Delikanlı - 1964
  • Kezban - 1963
  • Makber - 1963
  • Şafak Bekçileri - 1963
  • Genç Kızların Sevgilisi - 1963
  • Kahpe - 1963
  • Leyla İle Mecnun Gibi - 1963
  • Cici Can - 1963
  • Beyaz Güvercin - 1963
  • Bulunmaz Uşak - 1963
  • Aşka Karşı Gelinmez - 1962
  • Öldüren Bahar - 1962
  • Yalnızlar İçin - 1962
  • Aşk Merdiveni - 1962
  • Esir Kuş - 1962
  • Ne Şeker Şey - 1962
  • Gençlik Hülyaları - 1962
  • Billur Köşk - 1962
  • Kiralık Koca - 1962
  • Gönül Avcısı - 1962
  • Gümüş Gerdanlık - 1962
  • Küçük Beyefendi - 1962
  • Şehirdeki Yabancı - 1962
  • Akasyalar Açarken - 1962
  • Biz de Arkadaş mıyız? - 1962
  • Aşkın Saati Gelince - 1961
  • Bir Demet Yasemen - 1961
  • Bir Yaz Yağmuru - 1961
  • Bülbül Yuvası - 1961
  • Yaban Gülü - 1961
  • Seni Kaybedersem - 1961
  • Yavru Kuş - 1961
  • Bir Bahar Akşamı - 1961
  • Boş Yuva- 1961
  • İki Aşk Arasında - 1961
  • Kızıl Vazo - 1961
  • Melekler Şahidimdir - 1961
  • Zavallı Necdet - 1961
  • Unutamadığım Kadın - 1961
  • Güneş Doğmasın - 1961
  • Bir Yaz Yağmuru - 1960
  • Nilüfer Orman Çiçeği - 1960
  • Satın Alınan Adam - 1960
  • Taş Bebek - 1960
  • Aşk Rüzgarı - 1960
  • Ömrüm Böyle Geçti - 1959
  • Samanyolu - 1959
  • Kelepçe - 1958
  • Ham Meyva - 1957
  • Kara Günlerim / Yaşayan Ölüler - 1957


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

15 mart 1936 1937 1999 antalya film festivali kayseri unutulmayanlar altın çocuk bir demet yasemen sinema sanatçısı
...

Okuma Önerileri

Kahpe
3 yıl önce

''Kahpe'', senaryo ve yönetmenliğini Aydın Arakon'un üstlendiği 1963 yapımı Türk filmdir.

Yaban gülü
3 yıl önce

''Yaban Gülü'', başrollerinde Göksel Arsoy ve Leyla Sayar'nin oynadığı yönetmenliğini ise Ümit Utku'nun yaptığı 1961 yapımı Türk filmi

Kenarın dilberi
3 yıl önce

''Kenarın Dilberi'', senaryo ve yönetmenliğini Osman F. Seden'in üstlendiği 1966 yapımı Türk filmidir.

Nazif Tunç
3 yıl önce

Nazif Tunç, (d. 1964 Malkara Tekirdağ) yönetmen.

Nazif Tunç, Biyografi, Taslak, Türk, Yönetmen
Korfbol
1 yıl önce

Korfbol, erkeklerle kadınların birlikte oynadıkları tek takım sporudur. Oyun basketbol ve netbola benzer olsa da, belirgin özelliklerle onlardan

Korfbol, ,
Göksel Arsoy
3 yıl önce

Ünlü

Göksel Arsoy, 15 Mart, 1936, 1937, 1999, Antalya Film Festivali, Kayseri, Unutulmayanlar, Altın Çocuk, Bir Demet Yasemen, Sinema Sanatçısı
Evcilik Oyunu (1975)
3 yıl önce

Film

Evcilik Oyunu (1975), 1975, Ahu Tuğba, Belgin Doruk, Erler Film, Göksel Arsoy, Güldürü, Gülşen Bubikoğlu, Halit Refiğ, Hulusi Kentmen, Mürüvvet Sim
Unutulmayanlar
3 yıl önce

Başrollerde Göksel Arsoy, Altan Erkekli ve Nevra Serezli`nin paylaştığı, eski Yeşilçam filmlerine göndermeler yapan, senarisr ve yönetmenini

Unutulmayanlar, Altan Erkekli, Sinema, Taslak, Yeşilçam, Ayhan Sonyürek, Nevra Serezli, Göksel Arsoy
Aşk Rüzgarı
3 yıl önce

''Aşk Rüzgarı'', Nevzat Pesen'in hem yönetmenliğini, hem senaryo yazarlığını, hem de yapımcılığını üstlendiği 1960 yapımı Türk fil

Türkiye'de korfbol tarihi
3 yıl önce

1995 - Korfbol fahri olarak bu sporun Türkiye'de yaygınlaşması için çalışan Erengül Özer'in Uluslararası Korfbol Federasyonu üyesi Raymon

...

Görüşler

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.