Ali Sunal

Ali Sunal   (d. 22 Eylül 1977, İstanbul)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Bu makalenin ilgili olduğu konu başlıkları: ali sunal, 1977, 22 eylül, dormen tiyatrosu, kemal sunal, kısık ateşte 15 dakika, propaganda (film), sadri alışık kültür merkezi, tiyatro i̇stanbul, fosforlu cevriye
Ali Sunal   (d. 22 Eylül 1977, İstanbul)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Yeditepe Üniversitesi`nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. Kemal Sunal`ın oğludur.

Filmografisi

  • Sana Mecburum - 2007
  • Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006
  • Kanlı Düğün - 2005
  • Sayın Bakanım - 2004
  • Okul - 2003
  • Banka - 2002
  • En Son Babalar Duyar - 2002
  • Fosforlu Cevriye - 2000
  • Propaganda - 1999
  • Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey - 1995
  • Şaban ile Şirin - 1995


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

1977 22 eylül dormen tiyatrosu kemal sunal kısık ateşte 15 dakika propaganda (film) sadri alışık kültür merkezi tiyatro i̇stanbul fosforlu cevriye
...

Okuma Önerileri

Yezidilik
2 yıl önce

Yezidilerin Kimliği Karma bir dinin mensubu olan Yezidi'lerin Arap, Kürt ve Asur kökenli oldukları ileri sürülmektedir. Çeşitli kültürlerin

Yezidilik, Melek Tavus, Şahid bin Car, Azday Halkı, Allah, Almanya, Avrupa, Azda, Din, Ermenistan, Gürcistan, Kürtler, İnanç, İlah
Keriz
3 yıl önce

''Keriz'', yönetmenliğini Kartal Tibet'in ve yapımcılıpını da Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, 1985 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü

Varyemez
3 yıl önce

''Varyemez'', Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1991 yapımı komedi filmi.

Zehir hafiye
3 yıl önce

Zehir Hafiye,Orhan Aksoy'un yönettiği,Başrollerini Kemal Sunal ve Nur Gürkan'ın paylaştığı,1989 yapımı türk filmidir.

Tokatçı
3 yıl önce

Tokatçı, 1983 yapımı başrollerini Kemal Sunal, Ali Şen ve Şevket Altuğ'un oynadığı, yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Türk yap

Davaro (film)
3 yıl önce

Davaro, Kartal Tibet'in yönetmenliğini yaptığı 1981 yapımı Türk filmi.

Davaro (film), 1981, Adile Naşit, Allmovie, Ayşen Gruda, Beyazperde, IMDb, Kartal Tibet, Kemal Sunal, Pembe Mutlu, Sinema
Işıklar Askeri Lisesi
2 yıl önce

Işıklar Askerî Hava Lisesi, Bursa’da,Türk Silahlı Kuvvetleri'ne subay yetiştirmek için lise düzeyinde eğitim ve öğretim yapan, dört yıl

Işıklar Askeri Lisesi, 15 şubat, 1845, 1853, 1855, 1890, 1893, 1961, 1967, 1973, 1974
Kapıcılar Kralı (film)
1 yıl önce

Kapıcılar Kralı, Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, başrollerinde Kemal Sunal, Sevda Ferdağ ve Bilge Zobu'nun oynadığı 1976 yapımı

Kapıcılar Kralı (film), 14. Antalya Film Festivali, Allmovie, Beyazperde, IMDb, Kemal Sunal, Sinema, Sinema.com, SinemaTürk, Taslak, Zeki í–kten
Meraklı Köfteci (film)
3 yıl önce

Seyyar köftecilik yapan iyi niyetli ama çok meraklı Zuhtu, bir gün zor durumdaki bir kıza yardım etmek isterken kendisini onunla evlenmiş bulur

Meraklı Köfteci (film), Kemal Sunal, Gölgen Bengü
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (film)
3 yıl önce

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığın

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (film), 1975, Antalya Altın Portakal Film Festivali, Arzu Film, Ertem Eğilmez, Kemal Sunal, Komedi, Melih Kibar, Münir í–zkul, Rıfat Ilgaz, Tarık Akan
...

Görüşler

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.