--}}

Münibe Millet

Münibe Millet (d.

portal|tiyatro Münibe Millet,   (d. 23 Ocak 1980, Elazığ)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, drama eğitmeni.

Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü`nde eğitimine başlayan sanatçı, Tiyatro Pera`da bir çok oyunda rol aldı. Oyunculuk eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümünü bitiren Millet, tiyatronun yanısıra sinema, diziler ve reklamlarda da oynadı. Aynı zamanda drama eğitmenliği ve seslendirme yapmaktadır.

Ödülleri



  • Lions Selim Naşit Tiyatro Ödülleri, ``En Genç Usta`` ödülü, "Yanlışlıklar Komedyası"


Rol aldığı bazı oyunlar





Filmografisi



  • Doktorlar - 2007
  • Güz Yangını - 2005
  • Ah be İstanbul - 2004
  • Yeditepe İstanbul - 2001
  • Evdeki Yabancı - 2000
  • Hayat Bağları - 1999


Linkler





Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.