--}}

Kerem Atabeyoğlu

Kerem Atabeyoğlu   (d. 1968)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

Kerem Atabeyoğlu   (d. 1968)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümü mezunu olan Atabeyoğlu, ilk deneyimini Kent Oyuncuları`nda edindi. Dormen Tiyatrosu ve Tiyatrokare`de bir çok oyunda rol aldı. Dizi, film, reklam ve belgesel seslendirmeleri yapmakta olan sanatçı, evli ve bir çocuk babasıdır. Kerem Atabeyoğlu bir de kitap [1] yazmıştır.

Ödülleri



  • Magazin Gazetecileri Derneği, 1994, ``Yılın En Başarılı Tiyatro Oyuncusu`` ödülü


Filmografisi



  • Kavak Yelleri - 2007
  • Rüya Gibi - 2006
  • Tadımız Kaçmasın - 2005
  • Son Osmanlı - 2005
  • Köpek - 2005
  • Sevinçli Haller - 2004
  • Perili Ev - 2004
  • Şapkadan Babam Çıktı - 2003
  • Esir Şehrin İnsanları - 2003
  • Kurşun Yarası - 2003
  • Sultan Makamı - 2003
  • Yalanın Batsın - 2002
  • Canım Kocacığım - 2002
  • Parça Pinçik - 2000
  • Şehnaz Tango - 1996
  • Yaz Evi - 1993
  • The Adventures of Young Indiana Jones: Daredevils of the Desert - 1992


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.