Erol Keskin

Erol Keskin   (d. 3 Kasım 1931 - İstanbul)   Tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, senarist.

Erol Keskin   (d. 3 Kasım 1931 - İstanbul)   Tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, senarist.

Erol Keskin, Şehir Tiyatroları oyuncusu olup, sanatçı Suna Keskin`in eşidir. Yaş haddi nedeniyle emekli olmuştur. Çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol almış, bir çok oyun ve filmde yönetmenlik yapmış ve belgesel çekimleri gerçekleştirmiştir.

Ödülleri



Oynadığı Bazı Tiyatro Oyunları

Filmografisi

  • Fikret Bey - 2006
  • Kınalı Kuzular: Nişanlıya Verilen Söz - 2006
  • Köpek - 2005
  • Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - 2004
  • Her Şey Aşk İçin - 2002
  • Abdülhamit Düşerken - 2002
  • Herkes Kendi Evinde - 2000
  • Kurşun Kalem - 2000
  • Kurtuluş- 1996
  • Üç İstanbul - 1983
  • Adak - 1979
  • Hasip İle Nasip - 1976
  • Tuzak - 1976
  • Deli Yusuf - 1975
  • Enayi - 1974
  • Korkusuz Aşıklar - 1972
  • Gece - 1972
  • Mustafam - 1972
  • Silah ve Namus - 1971
  • Süper Adam - 1971
  • Elmacı Kadın - 1971
  • Tamam mı Canım - 1971
  • Vur Patlasın Çal Oynasın - 1970
  • Erikler Çiçek Açtı - 1968
  • Bozuk Düzen - 1965
  • Dünkü Çocuk - 1965
  • Genç Kızların Sevgilisi - 1963
  • İki Gemi Yanyana - 1963
  • Battı Balık - 1962
  • Kadın Ve Tabanca - 1962
  • Aşk Ve Yumruk - 1961
  • Sensiz Yıllar - 1960


Portal|Tiyatro

Linkler





Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.