--}}

Bahar Öztan

Bahar Öztan   (d. 1952)   Sinema oyuncusu.

Bahar Öztan   (d. 1952)   Sinema oyuncusu.

1972`de ``Mahkum`` filmiyle sanat hayatına başlayan Bahar Öztan, bir mimar ile evlenerek Bodrum`a yerleşmiş ve bir kreş açarak işletmeye başlamıştır. Uzun süre sinemaya ara verdikten sonra 2007`de yine bir filde rol almıştır.

Filmografisi

  • Aşk Kapıyı Çalınca - 2007
  • Yalvarış - 2000
  • Günbatımı - 1991
  • Kiralık Anne - 1990
  • Sonsuz Kaçış - 1990
  • Sabahın İlk Işıkları - 1989
  • Serseri Aşıklar - 1989
  • Yarın Bir Başka Gündür - 1989
  • Hedef - 1989
  • Serçeler Göç Etmez - 1988
  • Kıbrıs`ta Vuruşanlar - 1988
  • Sapık Kadın - 1988
  • Severek Öldüler - 1987
  • Gençlik Yılları - 1987
  • Vahşiler - 1987
  • Umutların Ötesi - 1987
  • Babamız Eğleniyor - 1987
  • Kaderim - 1987
  • Mazideki Kadın - 1986
  • Sevdan Öldürdü Beni - 1986
  • Ağlama - 1986
  • Ava Giden Avlanır - 1986
  • Hasretim - 1986
  • Manyak - 1986
  • Namus Sözü - 1986
  • Mahkum - 1985
  • Bu Ne Sevgi - 1985
  • Melek Yüzlüm - 1985
  • Bin Defa Ölürüm - 1985
  • Domdom Kurşunu - 1985
  • Fakir Milyoner - 1985
  • Kaplanlar - 1985
  • Son Darbe - 1985
  • Kanun Adamı - 1985
  • Darbe - 1984
  • Ortadirek Şaban - 1984
  • Deli Fişek - 1984
  • Futboliye - 1983
  • Bedel - 1983
  • Dostlar Sağolsun - 1983
  • Aptal Kahraman - 1983
  • Gül Ağacı - 1983
  • İkimiz de Sevdik - 1983
  • Yıldızlar da Kayar - 1983
  • Küçük Ağa - 1983
  • Ağlayan Gülmedi mi? - 1982
  • Bizim Mahalle - 1982
  • Dört Yanım Cehennem - 1982
  • Sevenler Ölmez - 1982
  • Doktor Civanım - 1982
  • Kırmızı Kelebek - 1982
  • Kanlı Nigar - 1981
  • Şaşkın Milyoner - 1980
  • Sönmüş Ocak - 1980
  • Çırılçıplak - 1977
  • Aşk Dediğin Laftır - 1976


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.